Safesigned Seal

Piškotki

Navodilo za spletne piškotke in sledenje na spletni strani Cores, d.o.o., Kranj

 

Spletna stran https://www.cores.si/


Namen predpisanega postopka je, da se ne vnašajo, hranijo in obdelujejo osebni podatki potencialnih strank, kot so ime, priimek, e‐pošta, telefonska številka, naslov, kraj in številka mobitela brez potrebe in brez pogodbe, saj potencialne stranke običajno povprašujejo o morebitni storitvi več podjetij iz naše branže naenkrat. Vpisovanje takih osebnih podatkov za namene Informativne ponudbe pomeni nepotrebno hranjenje in obdelavo podatkov, ter kasnejše oteženo brisanje teh podatkov.

1. Spletna stran https://www.cores.si/ Cores, d.o.o., Kranj ne sledi obiskovalcem spletne strani.

2. Na spletni strani / Stik z nami ali https://www.cores.si/o_nas/ / se nahajajo spodaj navedena obvestila, ki se jih držimo. V kolikor so podatki poslani na skupni e‐naslov prodaja@cores.si je odgovoren skrbnik za potencialno stranko tisti zaposleni iz prodaje, ki jo prevzame, oziroma je zadolžen za prevzem kontakta s stranko. Ostali prodajalci te podatke izbrišejo in se s tem izognejo kopičenju nepotrebnih osebnih podatkov, kot so ime, priimek, e‐pošta in / ali GSM številka povpraševalca po blagu ali storitvi.

3. V fazi povpraševanja se potencialno novo stranko ne vpisuje v poslovni program.

4. V kolikor v 7‐ih dneh ( vključene so sobote, nedelje in prazniki) ni ustreznega odziva potencialne stranke, se vsi osebni podatki stranke izbrišejo tako iz informativne ponudbe ( običajno e‐pošta), kot vsa konverzacija s potencialno stranko.

5. Potencialno stranko se tik pred izbrisom obvesti, da so njeni osebni podatki izbrisani in da naj naše podjetje, v kolikor bo plačala informativno ponudbo o tem obvesti na prodaja@cores.si, oziroma naj nam tudi javi podatke za račun, vendar najkasneje v 30 dneh od izdaje ponudbe. Potem se izbriše vso prejeto / poslano e‐pošto iz tega naslova.

Informacija na spletni strani https://www.cores.si/o_nas/

V kolikor nam za potrebe ponudbe posredujete osebne podatke kot e‐pošta, ime in priimek, naslov, telefon,....vas obveščamo, da bomo za vas pripravili informativno ponudbo z veljavnostjo 7 dni.
V kolikor nam po 7 dneh ne boste potrdili ponudbe, bodo vsi vaši osebni podatki izbrisani.
V kolikor boste ponudbo sprejeli in plačali, moramo za potrebe računa obdržati naziv podjetja in davčno številko podjetja ( ali s.p.), naslov in kraj pravne ali fizične osebe.
V kolikor smatrate, da za nemoteno delo z vami potrebujemo vašo e‐pošto ali telefonsko številko, vam bomo poslali ali dali v podpis ustrezen potrditveni obrazec.
V kolikor ste naša pogodbena stranka in ste nam kot kontaktna oseba zaupali e‐pošto ali telefonsko številko, te potrditve ne potrebujemo.

Cores, d.o.o., Kranj ne uporablja in ne bo uporabljal vaše e‐pošte ali telefonskih številk za raznorazne promocije, strokovna obvestila, varnostna opozorila itd. razen v primeru pogodbenih strank, katerih točno določene kontaktne osebe obveščamo enkrat mesečno ( kot npr. poročila), oziroma v primeru varnostnih opozoril več obvestil letno, oziroma v primeru promocij iz našega področja do 2‐krat letno.

Upravljanje s spletnimi piškotki
Ko pridete na spletno stran se naložijo samo nujni piškotki.
Če kliknete na gumb »potrdi« se naložijo samo nujni piškotki.
Če kliknete na nastavitve lahko izberete ali boste dovolil analitiko ali ne.
Če ne potrdite nič, so aktivni samo nujni piškotki, ostali pa ne.

Obvestilo spletna stran uporablja piškotke
Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta ( sistemski piškotki ) in za merjenje prometa obiskovalcev na naši spletni strani ( analitika ). Če soglašate z nalaganjem nujnih piškotkov, kliknite »Potrdi«, sicer pa dovoljenja uredite v
»Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi samo nujni piškotki. Piškotki upravljavcu spletne strani ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki se zberejo na tak način preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Nastavitve piškotkov na spletni strani

Vrste piškotkov na spletni strani

 

Ime piškotka

Skupina

Lastni ali zunanji piškotki

Trajni ali sejni

Namen uporabe

PHPSESSID

piškotki za pravilen pretok zahtev in informacij

Sistemski / lastni

sejni

piškotek sistema spletne strani

gdpr_agreements

piškotki za prilagoditev nastavitev uporabnikovim željam

Sistemski / lastni

trajni

piškotek obvestila o piškotkih

__utma

bira podatke o uporabnikovem številu obiskov spletne strani, prav tako datum prvega in nedavnega obiska. Uporablja Google Analytics.

zunanji

2 leti

anonimna statistika obiska strani

__utmb

Beleži toen as kdaj je uporabnik zapustil spletno stran. Uporablja Google Analytics za izraun trajanja obiska na strani.

zunanji

sejni

anonimna statistika obiska strani

__utmc

Beleži toen as kdaj je uporabnik zapustil spletno stran. Uporablja Google Analytics za izraun trajanja obiska na strani.

zunanji

sejni

anonimna statistika obiska strani

__utmt

Za namene upoasnjevanja prometa na strežniku. Uporablja Google Analytics.

zunanji

sejni

anonimna statistika obiska strani

__utmz

Zbira podatke od kod je prišel uporabnik, kateri spletni iskalnik je bil uporabljen, katera povezava je bila kliknjena in katera iskalna poizvedba je bila uporabljena. Uporablja Google Analytics.

zunanji

6 mes

anonimna statistika obiska strani

 

Izključitev piškotkov

Spletni piškotki so datoteke, ki jih na vašem raunalniku spletne strani hranijo zato, da je vaša uporabniška izkušnja boljša, prijazna in bolj enostavna. e želite kljub temu piškotke izbrisati, jih izbrišite s pomojo nastavitev brskalnika.