Safesigned Seal

Excellent SME certifikat

Stik z nami

 

CORES, D.O.O., KRANJ
Ulica Mirka Vadnova 6, 4000 KRANJ, SLOVENIJA

 

Telefon: 04-280-9400

Faks:     04-280-9401

E-mail:


Za vse ponudbe se prosim obrnite na

Opombe

V kolikor nam za potrebe ponudbe posredujete osebne podatke kot e-pošta, ime in priimek, naslov, telefon,....vas obveščamo, da bomo za vas pripravili informativno ponudbo z veljavnostjo 7 dni.

 

V kolikor nam po 7 dneh ne boste potrdili ponudbe, bodo vsi vaši osebni podatki izbrisani.

 

V kolikor boste ponudbo sprejeli in plačali, moramo za potrebe računa obdržati naziv podjetja in davčno številko podjetja ( ali s.p.), naslov in kraj pravne ali fizične osebe.

 

V kolikor smatrate, da za nemoteno delo z vami potrebujemo vašo e-pošto ali telefonsko številko, vam bomo poslali ali dali v podpis ustrezen potrditveni obrazec.

 

V kolikor ste naša pogodbena stranka in ste nam kot kontaktna oseba zaupali e-pošto ali telefonsko številko, te potrditve ne potrebujemo.

 

Cores, d.o.o., Kranj ne uporablja in ne bo uporabljal vaše e-pošte ali telefonskih številk za raznorazne promocije, strokovna obvestila, varnostna opozorila itd. razen v primeru pogodbenih strank, katerih točno določene kontaktne osebe obveščamo enkrat mesečno ( kot npr. poročila), oziroma v primeru varnostnih opozoril več obvestil letno, oziroma v primeru promocij iz našega področja do 2-krat letno.